Ready? Set, go!

Hé jij daar! Wij geloven dat mensen de ruggengraat zijn van organisaties. Daarom vinden we dat we goed voor onze mensen moeten zorgen. Dat doen we door ondersteuning en begeleiding te bieden bij elke stap in je carrière. En door natuurlijk te zorgen voor de leuke opdrachten en waardevolle kansen! Klaar om bij een club te horen die IT en overheidsinnovatie opnieuw definieert?

Waarom werken bij Blnks? Nou, hierom.

Uitdagende opdrachten

Blnks biedt uitdagende projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Hier krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière te laten groeien.

Ondersteuning en ontwikkeling

We stimuleren continue groei. Met trainingen, certificeringen en mentorprogramma’s ondersteunen we jouw ontwikkeling, van medewerker tot leider.

Alles voor impact

Onze projecten bij overheidsorganisaties zorgen voor betere diensten. Hier maak je Nederland elke dag een beetje beter en ga je voldaan naar huis.

Erkenning en waardering

Bij ons worden prestaties beloond. Successen worden gevierd, van bonussen tot teamuitjes naar zonnige bestemmingen.

Klinkt goed?
Dit zoeken we in jou.

We zoeken doeners met ervaring in tech-projecten die niet bang zijn om dingen anders te doen en die nieuwe technologieën met open armen ontvangen. Iemand die complexe problemen head-on aanpakt en die niet opgeeft tot de klus geklaard is (tuurlijk, ook jij mag op een gegeven moment naar huis). Iemand die doet wat ‘ie zegt, en zegt wat ‘ie doet en daarmee bijdraagt aan een open en transparante cultuur.

En last -but zeker not least-: fijn als je ook een flinke dosis humor hebt. Er moet tenslotte ook gelachen worden.
Ben jij de pionier die we zoeken? De visionair die niet alleen droomt, maar doet? Laat het ons dan weten! Op welke manier, dat laten we aan jou:)

Bekijk vacatures

Uitgelichte vacatures

No highlighted jobs found.

En dan nog even dit

Omdat je leven niet stopt bij je werk, biedt Blnks super flexibele werktijden en de mogelijkheid om tot 3 dagen per week thuis te werken. Midden in de nacht een idee uitwerken? Geen probleem. Je bepaalt zelf wanneer en waar je werkt.

  • Competitief Salaris: Je harde werk wordt goed beloond.
  • Uitgebreide Secundaire Arbeidsvoorwaarden: Denk aan een gezondheidsbudget, een persoonlijke bonus, en meer.
  • Prestatiebonussen: Omdat waardering belangrijk is.
  • Mede-eigenaarschap: Groei in het bedrijf kan betekenen dat je letterlijk een stukje van Blnks wordt.

Bekijk vacatures

Meld je aan voor een jobalert

Job Alert

Close icon

dienstverband

category

locatie

Based on the PADDAP framework Talentwave Solution